Dresy Grécka pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Grécko sa predstaví na svojich druhých majstrovstvách sveta. Prvú účasť zaznamenal Majster Európy z pred šiestich rokov v Spojených Štátoch v roku 1994. Gréci zostávajú verní nemeckej spoločnosti Adidas, ktorá ich bude obliekať aj najbližšie dva roky.


Domáci biely dres bol predstavený už v priebehu novembra 2009 a prvý krát ho mali na sebe grécki reprezentanti počas priateľského stretnutia proti Ukrajine. Na prednej strane štulpní je umiestnený nápis Hellas napísaný znakmi gréckej abecedy.


Náhradný modrý dres zažil premiéru 3. marca v priateľskom stretnutí proti Senegalu. Dizajn je úplne zhodný s domácim bielym dresom, vymenené sú len farby – modrá namiesto bielej a naopak. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza biely nápis Hellas.


Grécko pred šestnástimi rokmi nedokázalo na americkej pôde bodovať ani v jednom stretnutí, keď dokonca ani nestrelilo gól. O reparát sa budú grécki futbalisti pokúšať v Afrike v skupine B, kde si postupne zmerajú sily s Južnou Kóreou (12.6.), Nigériou (17.6.) a Argentínou (22.6.).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok