Náhradné dresy Argentíny 2011/2012

2011/2012 Adidas Copa América 2011
Autor: Myso

Začiatkom mesiaca vám Svet dresov priniesol informácie o dresoch Argentíny. Súčasťou článku boli hlavné aj náhradné dresy tejto juhoamerickej reprezentácie. Dizajn prezentovaných náhradných dresov sa ale odlišuje od tých, v ktorých Argentína nastúpila v priateľskom stretnutí proti Kostarike a v ktorých sa predstaví aj na letnom turnaji Copa América.

Náhradné dresy sú tmavomodré. Okrúhly výstrih má v prednej časti umiestnený tenký zlatý prúžok, ktorý sa vzadu rozširuje a uprostred sa na ňom nachádza argentínska vlajka. V prednej časti dresov sa nachádzajú tri horizontálne pruhy.

Najväčší z pruhov je tvorený farebným prechodom z belasej do tmavomodrej farby. V jeho ľavej časti sa nachádza znak Argentínskej futbalovej asociácie, uprostred je viditeľné biele logo spoločnosti Adidas. Stredný pruh je biely, najmenší je opäť tvorený farebným prechodom. Pruhy spoločne pripomínajú argentínsku vlajku.

K tmavomodrým tričkám budú futbalisti Argentíny nosiť vo väčšine zápasov biele trenírky a biele štulpne doplnené o belasé prvky a tmavomodré prúžky typické pre nemeckého výrobcu. Výnimkou bol zápas proti Kostarike, kde Argentínčania zvolili vzhľadom na dresy súpera namiesto bielych štulpní tmavomodré.

Náhradné dresy Argentíny boli v minulosti prevažne modré. Niekoľko zápasov odohrali argentínski futbalisti aj v bielych alebo čiernych dresoch. O hlavných dresoch Argentíny pre roky 2011 a 2012 si môžete prečítať v tomto článku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok