Dresy Slovenska pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Slovenská futbalová reprezentácia sa predstavila v dnešnom priateľskom stretnutí proti Nórsku v nových dresoch, ktoré budú mať zverenci trénera Vladimíra Weissa oblečené aj na svetovom šampionáte v Južnej Afrike. Nové dresy ale šťastie Slovákom nepriniesli, keď gólom Moldskreda prehrali so severanmi 0:1.

Rovnako ako v poslednej kvalifikácii, aj na majstrovstvách sveta budú hrať naši reprezentanti v dresoch Adidas. Po dresoch označených ako Adidas Toque, ktoré naši reprezentanti nosili v úspešnej kvalifikácií, padla tentoraz voľba na dizajn s označením Campeon. Biele tričko s modrými pruhmi je doplnené trenírkami a štulpniami v rovnakých farbách. Na tričku a trenírkach nechýba ani štátny znak.

Náhradné dresy sú v tradičnej modrej farbe. Dizajn oproti bielym dresom je iný, zhodné je len umiestnenie troch pásov pozdĺž rukávov. Modré tričko má biely okrúhly výstrih, logo Adidas je vpravo nad číslom a na prednej časti dresu sú dva tenké pozdĺžne prúžky. Zaujímavosťou je, že na trenírkach je štátny znak na opačnej strane ako v prípade bieleho dresu.

Slovensko sa predstaví na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta vôbec po prvýkrát. Postupne si zmeria sily 15. júna s Novým Zélandom, 20. júna s Paraguajom a v záverečnom zápase skupiny F 24. júna aj s úradujúcim svetovým šampiónom z Talianska.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok