Dresy Talianska pre MS 2010

2010/2011 MS 2010 Puma
Autor: Myso

V pondelok 1. marca 2010 boli na tlačovej konferencii vo Florencii oficiálne predstavené dresy talianskej reprezentácie pre nadchádzajúci svetový šampionát v Južnej Afrike.

Farby domáceho dresu sú v tradičnej azúrovomodrej farbe doplnené bielymi pruhmi. Na tričku je okrem znaku Puma aj logo talianskej futbalovej federácie so štyrmi hviezdičkami za tituly majstra sveta v rokoch 1934, 1938, 1982 a 2006. Zaujímavým doplnkom je talianska vlajka na prednej časti trenírok. Modré štulpne sú doplnené bielymi pásmi a vertikálnym nápisom ITALIA.

Náhradné biele dresy sú okrem modrej doplnené aj zlatou farbou, navyše tričká majú zaujímavo nadizajnovaný golier, ktorý je z vrchnej časti biely, ale zo spodnej podľa talianskej vlajky zeleno-bielo-červený. Na vrchnej časti trenírok je opäť prítomná talianska vlajka, biele štulpne sú doplnené modrými pruhmi a rovnakou farbou je na nich aj v zvislej polohe nápis ITALIA.

Taliansko bude na šampionáte obhajovať titul z roku 2006. V základnej skupine F nastúpi 14. júna proti Paraguaju, 20. júna proti Novému Zélandu a o štyri dni neskôr bude súperom „Squadry Azzura” naša reprezentácia.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok