Dresy Švédska 2010-2012

2010/2011 Reprezentácie Umbro
Autor: Myso

Začiatkom marca predstavilo svoje nové dresy aj Švédsko. Tri korunky sa na futbalovom šampionáte v Afrike nepredstavia a tak budú tieto dresy využívať v tohtoročných priateľských stretnutiach a neskôr hlavne v kvalifikácii ME 2012.

Domáci dres je v tradičnej žltej farbe, doplnený o modrý véčkový výstrih, modré zakončenie rukávov a modré pruhy, ktoré sa tiahnu vnútornou stranou od rukávov až po spodnú časť. Na hrudi nechýba ani logo výrobcu týchto dresov – spoločnosti Umbro, na druhej strane je znak švédskej futbalovej asociácie.

x x

x x

Náhradny dres je tmavomodrý, so žltým prúžkom okolo okrúhleho výstrihu. Tenké žlté prúžky sú aj na konci rukávov. Podobne ako na domácom drese, je na jednej strane hrudi logo Umbro a na druhej logo švédskej futbalovej asociácie.

Švédsko bude v nových dresoch bojovať o postup na európsky šampionát v roku 2012 s Holandskom, Fínskom, Maďarskom, Moldavskom a San Marinom. Spoločnosť Umbro oblieka švédsku reprezentáciu od roku 2003, predtým žlto-modrí hrávali v dresoch Adidas.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok