Dresy Španielska pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Úradujúci Majster Európy sa na nadchádzajúcom svetovom šampionáte v Afrike bude snažiť uspieť v nových dresoch Adidas. Domáce červené boli predstavené už v novembri 2009, náhradné tmavomodré mali premiéru tento týždeň v priateľskom futbalovom stretnutí vo Francúzsku, kde Španielsko vyhralo gólmi Davida Villu a Sergia Ramosa 2:0.

Domáci dres je v tradičnej červenej farbe doplnený o modré prvky a žlté prerušované pásy pozdĺž rukávov. Žlté logo Adidas je v strede. Modré trenírky majú na ľavej časti španielsku vlajku a po bokoch sú doplnené na striedačku žltými a červenými pásmi. Štulpne sú netradične červenej farby (doteraz malo Španielsko modré alebo čierne štulpne), ktorých vrch je tmavomodrý s červenými a žltými pásmi.

Image and video hosting by TinyPic

Na poslednom európskom šampionáte používali Španieli ako náhradné žlté dresy, tentoraz sa opäť vracajú k tradičným tmavomodrým. Tričko má červený véčkový výstrih, pozdĺž rukávov sú prerušované červené a žlté pruhy, žlté logo Adidas je opäť v strede. Na trenírkach sú po bokoch pásy podobné tým na rukávoch. Tmavomodré štulpne majú na vrchu tri žlté pásy, nižšie nasledujú tri prúžky v červenej, žltej a opäť červenej farbe.

Španielsko doteraz nikdy nezískalo titul majstra sveta vo futbale. Tento rok mu budú v ceste za vysnívaným prvenstvom stáť v H skupine postupne 16. júna Švajčiarsko, 21. júna Honduras a 25. júna Čile.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok