Dresy AIK Štokholm 2010

2010 Adidas Allsvenskan
Autor: Myso

Majster Švédska 2009 a jeden z najznámejších futbalových klubov Škandinávie AIK Štokholm v piatok oficiálne prezentoval svoje nové dresy pre nadchádzajúcu sezónu. Keďže švédska liga sa hrá systémom jar – jeseň, tieto dresy si budú Štokholmčania obliekať počas súťažného ročníka 2010.

Image and video hosting by TinyPic

Domáci dres je v tradičnej čiernej farbe doplnený o žlté prerušované pásy. Výrobcom dresu je nemecká spoločnosť Adidas, ktorej logo sa nachádza z pohľadu hráčov na pravej časti dresu, logo tímu je na opačnej strane. Na zadnej časti dresu sú pri výstrihu žltým vyšívané písmená A.I.K. Čierne tričko dopĺňajú biele trenírky a typické čierno-žlté pruhované štulpne.

Náhradný biely dres má rovnaký dizajn ako domáci. Pre Adidas typické tri pruhy sú tentoraz čierne, rovnako ako aj logo výrobcu. Skratka A.I.K. je na zadnej strane dresu vyšívaná opäť žltou.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Allmänna Idrottsklubben bol založený v roku 1891, pričom klub hráva futbal oficiálne od roku 1896. Domácim štadiónom je Rasunda Stadium s kapacitou 36 608 divákov. Spoločnosť Adidas oblieka AIK Štokholm od roku 1998, začiatkom 90. rokov Švédi hrávali v dresoch Puma, predtým aj v dresoch značiek Nike, Umbro a Hummel.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok