Dresy Francúzska pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Svoje dresy pre MS 2010 v Južnej Afrike už predstavilo aj Francúzsko. Domáci modrý mali na sebe francúzski reprezentanti už počas barážového dvojzápasu s Írskom a fanúšikovia po celom svete si ho mali možnosť dokonale obzrieť najmä pri Henryho basketbalovej vložke v predĺžení odvetného stretnutia. Náhradný biely dres mal premiéru len tento týždeň v priateľskom stretnutí Francúzska so Španielskom, ktoré Domenechovi zverenci prehrali na domácej pôde 0:2.

Domáci dres je nasledovníkom dresov z roku 1984 a 1998, ktoré priniesli Francúzom dva veľké úspechy, keď v 80. rokoch vyhrali európsky šampionát a neskôr v 90. rokoch aj svetový. Tričko má biely véčkový výstrih, od ktorého sa smerom k rukávom tiahnú tri pásy charakteristické pre dresy Adidas. Logo nemeckej spoločnosti je v strede, na zadnej strane dresu je zlatou farbou vyšívaný nápis „Federation Francaise de Football”. Trenírky sú v tradičnej bielej farbe doplnené o modré a červené pásy po bokoch, červené štulpne majú spredu zlatou farbou vyšitú skratku Francúzskej Futbalovej Federácie a zozadu logo Adidas.



Náhradný biely dres je kombinovaný s tenkými modrými a červenými prúžkami. Modrý výstrih je doplnený zlatým pruhom, na zadnej strane je opäť vyšitý nápis „Federation Francaise de Football”. Modré logo Adidas je v strede, pozdĺž rukávov sú umiestnené tri pásy v tradičných francúzskych farbách.



Francúzi si na MS zmerajú sily v A skupine s Uruguajom (11. júna), Mexikom (16. júna) a domácou Južnou Afrikou (22. júna). Majstrovstvá Sveta 2010 budú pre spoločnosť Adidas na dlhší čas posledným významným podujatím, na ktorom budú obliekať francúzsku reprezentáciu. „Les Blues” bude v nasledujúcom období hrávať v dresoch Nike.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok