Dresy Rumunska 2010/2011

2010/2011 Adidas Reprezentácie
Autor: Myso

Okrem účastníkov MS 2010 predstavujú svoje dresy aj ďalšie reprezentačné tímy. Jedným z nich je aj Rumunsko, ktoré po dlhých rokoch vymenilo svoje domáce žlté dresy za červené. Rumuni veria, že im táto farba pomôže v boji o miestenku na záverečný turnaj EURO 2012.

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Červené tričko je kombinované so žltou a modrou. Vpredu sa pod žltým okrúhlym výstrihom nachádza logo výrobcu, na zadnej strane trička je prítomný nápis Romania. Trenírky a štulpne sú taktiež červené so žltými pásmi. Náhradný dres zatiaľ nebol predstavený, podľa dostupných informácií by mal byť v žltej farbe.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rumunsku sa nepodarilo prebojovať na druhý významný záverečný šampionát v rade, keď po účasti na EURO 2008 neuspelo v bojoch o MS 2010. Šancu kvalifikovať sa na ďalší významný turnaj budú mať rumunskí futbalisti spolu s ostatnými európskymi celkami už od jesene. V kvalifikácií ME 2012 si Rumuni zmerajú sily s Francúzskom, Bosnou a Hercegovinou, Bieloruskom, Albánskom a Luxemburskom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok