Dresy BK Rosenborg 2010

2010 Adidas Tippeligaen
Autor: Myso

Po AIK Štokholm predstavil svoje dresy aj ďalší severský klub. Vo štvrtok popoludní sa konala prezentácia dresov nórskeho tímu Rosenborg BK, v ktorom ešte donedávna pôsobil aj slovenský reprezentant Marek Sapara.

Image and video hosting by TinyPic

Dresy sú v tradičnej bielo-čiernej kombinácií. Na bielom tričku sú na rukávoch umiestnené tri čierne pruhy charakteristické pre dresy Adidas. Logo výrobcu je umiestené z pohľadu hráčov na pravej strane hrudi, znak klubu na ľavej. Na tričku sa nachádza aj niekoľko sponzorov Trondheimskeho klubu vrátane dlhoročného hlavného partnera, ktorým je nórsky potravinový reťazec REMA 1000. Biele tričko je doplnené čiernymi trernírkami a bielymi štulpňami, náhradný dres by mal byť v opačnej farebnej kombinácii.

Image and video hosting by TinyPic

Rosenborg Ballklub, ktorý sa do roku 2007 volal Rosenborg Trondheim, bude v nastávajúcom ročníku 2010 obhajovať titul z vlaňajšej sezóny. Klub bol založený v máji 1917 a vďaka úspechom v domácej lige (21 titulov) či pohári (9-násobný víťaz) je pravidelným účastníkom európskych pohárových súťaží. Najbližšie sa predstaví v kvalifikačnej fáze Ligy Majstrov 2010/2011.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok