Dresy Japonska pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

Futbalisti Japonska sa v lete predstavia po štvrtý krát na záverečnom turnaji MS vo futbale. Pri tejto príležitosti uzreli svetlo sveta už v novembri 2009 nové modré dresy. Tie existujú hneď v dvoch verziách Adidas Techfit a Adidas Formotion. Náhradné biele dresy predstavili futbalisti z krajiny vychádzajúceho slnka v priebehu februára v priateľskom stretnutí s Hongkongom, ktoré vyhrali presvedčivo 3:0.

Image and video hosting by TinyPic

Tradičné modré dresy sú kombinované s červenou farbou. Na rukávoch sa nachádzajú pre dresy Adidas typické tri biele pásy. Na prednej strane trička je možné nájsť aj logo nemeckej spoločnosti, japonskú vlajku a rovnako znak Japonskej Futbalovej Asociácie doplnený o nápis Japan. Modré tričká by mali japonskí futbalisti kombinovať s bielymi trenírkami a modrými štulpňami.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Náhradné biele dresy majú rovnaký dizajn ako modré. Opäť v hornej časti trička nechýba v okolí výstrihu červený pruh, tri pásy na rukávoch sú tentoraz modré, rovnako ako aj logo spoločnosti Adidas. Japonskú vlajku, podobne ako na modrom drese, dopĺňa logo JFA a nápis Japan.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Japonsko dosiahlo najväčší úspech na MS na domácom šampionáte v roku 2002, kedy sa prebojovalo do štvrťfinále. Tento rok čaká na Japoncov v E skupine 14. júna Kamerun, 19. júna Holandsko a na záver 24. júna Dánsko.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok