Dresy Brazílie pre MS 2010

2010/2011 MS 2010 Nike
Autor: Myso

Brazílskych futbalistov bude na majstrovstvách sveta podobne ako v predchádzajúcich rokoch obliekať spoločnosť Nike. Nové dresy predstavili „kanárici” v priebehu februára.

Image and video hosting by TinyPic

Hlavný žltý dres je tradične kombinovaný so zelenou. Na prednej časti tričiek nechýba okrem loga Nike ani znak Brazílskej Futbalovej Konfederácie s piatimi hviezdičkami za päť titulov majstrov sveta (1958, 1962, 1970, 1994, 2002). Päť hviezdičiek sa nachádza aj v dolnej časti zeleného pásu na ľavom rukáve. Na zadnej strane tričiek je pod výstrihom na zelenom prúžku žltým vyšívaný nápis Brasil. Žlté tričká sú doplnené typicky modrými trenírkami a bielymi štulpňami.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Náhradný modrý dres je kombinovaný so žltou. Zaujímavým doplnkom sú malé žlté bodky, ktoré pokrývajú celú prednú časť tričiek. Päť hviezdičiek opäť nechýba nad logom CBF ani na ľavom rukáve. Podobnosť so žltým dresom je možné nájsť aj na zadnej strane, kde sa pod výstrihom opäť nachádza nápis Brasil, tentokrát v modrej farbe na žltom pozadí. Modré tričká by mali brazílski futbalisti nosiť k bielym trenírkam a modrým štulpniam.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Brazília sa na MS 2010 predstaví v skupine G spoločne s KĽDR, Pobrežím Slonoviny a Portugalskom. S ázijským tímom sa stretne 13. júna, s africkým 21. júna a s európskym 25. júna. Na poslednom šampionáte v Nemecku Brazílčania vyhrali skupinu bez straty bodu, v osemfinále si poradili presvedčivo s Ghanou (3:0), ale v štvrťfinále vypadli s neskoršími finalistami z Francúzska po výsledku 0:1.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok