Dresy Liverpoolu 2010-2012

2010/2011 2011/2012 Adidas Premier League
Autor: Myso

Ako prvý zo špičkových klubov anglickej Premier League predstavil svoje nové dresy FC Liverpool. Typické červené dresy od nemeckej spoločnosti Adidas budú hráči „The Reds” obliekať v nasledujúcich dvoch sezónach.

Image and video hosting by TinyPic

Inšpiráciou pre nové dresy sa stali dresy zo sezóny 1989/90, kedy Liverpool v zostave s Barnesom, Beardsleym či Rushom dokázal získať anglický titul. Na nových dresoch je už aj logo nového sponzora liverpoolskeho klubu, ktorým sa po tradičnom „pivnom” sponzorovi Carlsberg stala na najbližšie obdobie banka Standard Chartered. Tričko, trenírky i štulpne sú v tradičnej červenej farbe doplnené o biele prúžky typické pre spoločnosť Adidas.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Spolu s domácim červeným dresom bol predstavený aj brankársky dres. Jednotka Liverpoolu Pepe Reina, ako aj jeho náhradníci by mali od novej sezóny chytať v šedých farbách, tričko, trenírky i štuplne sú opäť doplnené bielymi pruhmi.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Už v januári sa na internete objavili aj obrázky náhradného a tretieho dresu. Náhradný by mal byť v bielej farbe, s tenkými čiernymi vertikálnymi pruhmi, tretí dres potom v čiernej farbe kombinovaný so zlatou. Po tom ako budú aj tieto dresy oficiálne predstavené verejnosti o nich určite bude zmienka aj na týchto stránkach.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok