Dresy Chelsea 2010/2011

2010/2011 Adidas Premier League
Autor: Myso

Po Liverpoole predstavil svoje nové dresy pre budúcu sezónu aj ďalší popredný klub anglickej Premier League, ktorý oblieka spoločnosť Adidas. Londýnska Chelsea už v najbližších dňoch spustí aj reklamnú kampaň pod názvom “Made from 100% Chelsea”. Za ňou stojí významný britský umelec Sir Peter Blake, ktorý sa preslávil najmä návrhom obalu na album Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band od skupiny Beatles.

Image and video hosting by TinyPic

Dres je v tradičných farbách – modré tričko a modré trenírky dopĺňajú biele štulpne. Na prvý pohľad sa bude zdať možno nezvyčajná červená farba na véčkovom výstrihu, ale tá nie je prítomná na dresoch Chelsea po prvý krát. Už koncom 50. rokov sa červený pruh objavil na bielych štulpniach londýnskeho klubu a v rokoch 1981 – 1983 dokonca aj na tričkách. Najnovšie dresy Chelsea sú vyrábané technológiou Adidas TechFit.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Okrem hráčskeho dresu bol prestavený aj brankársky. Petr Čech, či jeho náhradníci, by mali v najbližšej sezóne chytať v žlto-čiernej kombinácií. Na tričkách je podobne ako pri hráčskych dresoch logo sponzora Samsung, zaujímavosťou je že žlto-čierne farby má aj logo klubu.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nové dresy Chelsea by mali mať premiéru ešte v závere prebiehajúcej sezóny. Prvý krát by si ich mali futbalisti londýnskeho klubu obliecť 9. mája v poslednom kole Premier League, kedy sa Chelsea stretne s Wiganom.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok