Dresy Alžírska pre MS 2010

2010/2011 MS 2010 Puma
Autor: Myso

Po štvrtý krát budeme mať možnosť vidieť na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta reprezentáciu Alžírska. Severoafrická krajina sa v JAR predstaví v rovnakých dresoch, v akých hrala aj na Africkom Pohári Národov. Výrobcom dresov je spoločnosť Puma.


Domáci dres je v tradičných farbách. Biele tričko je doplnené zelenou farbou na zadnej strane výstrihu a konci rukávov. Logá spoločnosti Puma na prednej časti tričiek i na rukávoch sú červené. Nad logom Alžírskej Futbalovej Federácie je žltá hviezdička symbolizujúca víťazstvo tejto reprezentácie na africkom šampionáte v roku 1968.

Náhradné dresy Alžírska sú zelené. Zadná časť výstrihu i konce rukávov sú biele, rovnako ako aj logá spoločnosti Puma. Celú prednú a časť zadnej strany tričiek lemujú biele a červené vertikálne prúžky. Hviezdička za jediné víťazstvo na kontinentálnom šampionáte má tentokrát bielu farbu.

Na Alžírsko čakajú v skupine C Anglicko, USA a náš dvojnásobný kvalifikačný premožiteľ Slovinsko. Práve s touto krajinou sa alžírski futbalisti stretnú na úvod svojho zápolenia na šampionáte, presnejšie v nedeľu 13. júna. Následne nastúpia 18. júna proti Anglicku a na záver skupiny sa predstavia 23. júna v súboji proti USA.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok