Dresy Paraguaja pre MS 2010

2010/2011 Adidas MS 2010
Autor: Myso

(aktualizované 21.12.2010 – doplnené fotografie obidvoch dresov)

Paraguaj bude jedným z našich súperov v základnej skupine F na afrických majstrovstvách sveta, ktoré štartujú už približne o mesiac. Výrobcom dresov paraguajskej reprezentácie je nemecká spoločnosť Adidas.


Hlavný dres bol predstavený už v novembri 2009. Na červenom tričku sú dva hrubé vertikálne pruhy. V jednom z nich je umiestnený znak Paraguajskej Futbalovej Asociácie. Na zadnej strane tričiek je zlatou farbou vyšitý nápis „Nammé Korasó Mbareté”. K červeno-bielym tričkám budú nosiť hráči Paraguaja modré trenírky.


Náhradný dres je celý biely. Dizajn je rovnaký ako pri dresoch gréckej reprezentácie, okrem bielej a modrej sa ale na tričkách a trenírkach vyskytuje aj červená farba.


Paraguajský tím bude hrať v Afrike už na ôsmom svetovom šampionáte. Najďalej to Paraguaj dotiahol v rokoch 1986, 1998 a 2002, kedy sa mu zakaždým podarilo postúpiť zo základnej skupiny ale následne hneď vypadol v osemfinále. Na Slovensku veríme, že tento rok Paraguaj zo skupiny nepostúpi práve na úkor nášho národného tímu :-). Rozhodnúť o tom môže aj náš vzájomný zápas 20. júna, okrem neho Paraguaj v F skupine narazí ešte na Taliansko (14. júna) a Nový Zéland (24. júna).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok