Dresy Nového Zélandu pre MS 2010

2010/2011 MS 2010 Nike
Autor: Myso

Nový Zéland sa v lete predstaví druhý krát na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta. Tím prezývaný „All Whites” (celí bieli) bude prvým súperom Slovenska v základnej skupine F.


Prezývka novozélandského tímu je odvodená práve od farby dresov. Nič na nej sa nemení ani pre nadchádzajúce majstrovstvá sveta. Tričko, trenírky i štulpne sú biele, doplnené čiernymi pruhmi. Na tričkách sa okrem loga spoločnosti Nike nachádza aj znak novozélandskej futbalovej federácie.


Dizajn náhradných dresov je úplne rovnaký, vymenená je len čierna farba s bielou. Pre doplnenie, pod výstrihom sa na zadnej časti trička nachádza nápis New Zealand. Rovnako ako väčšina dresov spoločnosti Nike aj tieto boli vyrobené z ôsmich použitých plastových fliaš.


Nový Zéland zažil premiéru na MS 1982 v Španielsku. V základnej skupine vtedy skončil na poslednom mieste bez zisku bodu a so skóre 2:12. Postupne vtedy nestačil na Škótsko, Sovietsky Zväz a Brazíliu. Tento rok budú čakať na Novozélanďanov najprv naši reprezentanti (15. júna) a vo zvyšných dvoch stretnutiach Taliansko (20. júna) a Paraguaj (24. júna).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok