Dresy Pobrežia Slonoviny pre MS 2010

2010/2011 MS 2010 Puma
Autor: Myso

Po premiérovej účasti na MS 2006 v Nemecku sa Pobrežie Slonoviny predstaví v Južnej Afrike druhý krát na záverečnom turnaji MS. Reprezentáciu tejto krajiny oblieka už dlhšiu dobu spoločnosť Puma. „Slony”, ako znie prezývka tohto tímu, sa predstavia na šampionáte v rovnakých dresoch, v akých hrali na januárovom Africkom Pohári Národov.


Hlavný dres je v národných farbách. Oranžové tričko a trenírky dopĺňajú zelené štulpne. Na tričku je na pravom pleci vyobrazený národný symbol, ktorým je slon. Logo Puma má bielu farbu a je umiestnené v strede pod výstrihom a rovnako na obidvoch rukávoch. Nad znakom národnej futbalovej federácie svieti jedna biela hviezdička za víťazstvo na Africkom Pohári Národov v roku 1992.

Náhradný dres je zeleno-biely. Na zelených tričkách sú viditeľné biele horizontálne pruhy, doplnené tenkými oranžovými. Biele logo Puma je opäť umiestnené v strede pod výstrihom a na rukávoch. Hviezdička nad logom futbalovej federácie je tentokrát oranžová. K pruhovaným tričkám by mali nosiť futbalisti Pobrežia Slonoviny biele trenírky a biele štulpne.

Pred štyrmi rokmi obsadili „Slony” v Nemecku tretie miesto v základnej skupine, keď prehrali s Argentínou i Holandskom zhodne 1:2 a dokázali zdolať len Srbsko a Čiernu Horu v pomere 3:2. Tento rok na Drogbu a spol. nečaká o nič ľahšia skupina, na úvod si zmerajú sily s Portugalskom (15. júna), druhý zápas odohrajú proti Brazílii (20. júna) a na záver G skupiny sa stretnú s KĽDR (25. júna).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok