Dresy Hondurasu pre MS 2010

2010/2011 Joma MS 2010
Autor: Myso

Po prvý krát od roku 1982 sa na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta vo futbale predstaví mužstvo Hondurasu. Stredoamerický tím bude v Afrike obliekať spoločnosť Joma.


Dresy mali premiéru počas marca. Všetky sú v národných farbách, okrem hlavného bieleho a náhradného modrého bol predstavený aj tretí s pruhovanými tričkami. V Afrike ale uvidíme v akcii len prvé dva. Na bielom tričku zaujme hlavne horizontálny pruh, ktorého farba prechádza smerom od okraju do stredu z modrej do bielej. V strede pod výstrihom je umiestnené logo výrobcu dresov Joma, pod ním logo národnej futbalovej asociácie. Modré tričká majú podobný dizajn, doplnený o tmavomodré zvislé tenké prúžky.


Honduras odohral na MS v roku 1982 tri vyrovnané zápasy. V prvých dvoch dvakrát remizoval 1:1, najprv s domácim Španielskom a potom aj s víťazom skupiny Severným Írskom. V poslednom kľúčovom stretnutí však nestačili futbalisti „La Selección” na Juhosláviu a po prehre 0:1 obsadili v skupine posledné miesto. Tento rok čaká na Honduras opäť Španielsko (21. júna), v skupine H si ešte zmeria sily aj s Čile (16. júna) a Švajčiarskom (25. júna).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok