Dresy La Corune 2010/2011

2010/2011 Lotto Primera Division
Autor: Myso

Ďalším tímom, ktorý predstavil svoje dresy pre nadchádzajúcu sezónu je španielsky celok Deportivo de La Coruňa. Desiaty tím španielskej Primera Divison z minulého ročníka bude obliekať v najbližšej sezóne talianska spoločnosť Lotto.

Domáci dres je v tradičných klubových farbách. Oproti minulej sezóne sa zvýšil počet modrých pruhov, ktorých je sedem. Vlani mali hráči Deportiva na tričkách tri hrubšie pruhy. Sponzor pre nadchádzajúcu sezónu sa nemení, opäť to bude pivná značka Estrella Galicia. Na rukávoch i bokoch trenírok sa nachádza typické červeno-biele logo spoločnosti Lotto. Pruhované tričká dopĺňajú tradičné modré trenírky a štulpne.

Náhradné dresy budú podobne ako v minulej sezóne čierne. Vlani boli kombinované s ružovou, tentokrát to bude zlatá farba. Na tričkách je opäť logo sponzora Estrella Galicia, rovnako je to aj v prípade loga spoločnosti Lotto, ktoré je opäť na rukávoch tričiek a bokoch trenírok.

Na stránke riazor.org sa objavil aj vzhľad tretieho dresu. Ten má rovnaký dizajn ako čierny a je vo fialovej farbe doplnený bielymi prvkami. Dres by mal byť verejnosti predstavený v priebehu budúceho týždňa. Fialové tričká budú kombinované s bielymi trenírkami a štulpňami.

Deportivo de La Coruňa je držiteľom jedného španielského titulu (2000) a dvojnásobným víťazom domáceho kráľovského pohára Copa del Rey (1995, 2002). Na európskej scéne patrí klub k tradičným účastníkom v Lige Majstrov (5 účastí) a Pohári UEFA (rovnako 5 účastí). Výrazný úspech dosiahol pred dvomi rokmi, kedy dokázal vyhrať Intertoto Cup. „Los Herculinos” hrávajú svoje domáce zápasy na štadióne Riazor s kapacitou 34 600 divákov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok