Náhradné dresy Chelsea 2010/2011

2010/2011 Adidas Premier League
Autor: Myso

Po májovom predstavení hlavných dresov pre blížiacu sa sezónu 2010/2011, predstavila londýnska Chelsea aj náhradné dresy. Zápasovú premiéru by mali mať 4. augusta v prípravnom stretnutí proti nemeckému Hamburgu.

Čierne dresy sú kombinované s oranžovou. Na tričkách sú viditeľné tenké vertikálne prúžky, ktorých farby prechádzajú vo vrchnej časti zo šedej do čiernej a v spodnej z čiernej do oranžovej. Sponzorom na dresoch je podobne ako v prípade modrých dresov spoločnosť Samsung. Čierne trenírky majú na bokoch tri oranžové prúžky charakteristické pre nemeckú spoločnosť Adidas. Na prednej strane čiernych štulpní sa nachádza oranžový lev, ktorého je možné nájsť aj uprostred loga londýnskeho klubu.

Chelsea by mala v najbližšej dobe predstaviť aj tretie dresy. Tie by mali byť biele s tmavomodrými horizontálnymi prúžkami na tričkách. „The Blues” čaká v budúcej sezóne náročná obhajoba domáceho titulu, ktorý bol po rokoch 1955, 2005 a 2006 štvrtým v poradí. Londýnčania sú aj šesťnásobným víťazom FA Cupu a štyrikrát získali Anglický Ligový Pohár. Finalista Ligy Majstrov z roku 2008 hráva svoje domáce stretnutia na takmer 42-tisícovom štadióne Stanford Bridge.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok