Tretie dresy Chelsea 2010/2011

2010/2011 Adidas Premier League
Autor: Myso

Úradujúci anglický šampión FC Chelsea Londýn predstavil svoje tretie dresy pre nadchádzajúcu sezónu 2010/2011. Okrem tradičnej modro-bielej a náhradnej čierno-oranžovej sa „The Blues” prestavia aj v ďalšej farebnej kombinácii.

Na svetlozelených tričkách (angličania používajú pre túto farbu výraz „fluorescent green”) zaujme najmä tmavomodrý pruh, ktorý na prsiach prechádza do svetlozelenej a jeho šírka sa od výstrihu smerom k dolnej časti tričiek zužuje. Viditeľný je aj tenší modrý prúžok, ktorý nájdeme aj na okraji výstrihu. Uprostred tričiek sa nachádza logo sponzora, ktorým je spoločnosť Samsung. Znak klubu je vľavo pod výstrihom, logo nemeckej spoločnosti Adidas na opačnej strane. Tmavomodré trenírky majú po bokoch tri svetlozelené prúžky. Na prednej strane svetlozelených štulpní nechýba obrázok leva, ktorého je možné nájsť aj v znaku „Chelski”.

Chelsea odštartuje sezónu prvým kolom Premier League už túto sobotu domácim zápasom proti nováčikovi West Bromwich Albion. Na súpiske A tímu figuruje už aj srbský reprezentant do 21 rokov a bývalý hráč MFK Košice Nemanja Matić. Londýnsky klub hrával v minulosti v dresoch Umbro a Le Coq, od roku 2006 oblieka Chelsea nemecký Adidas.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok