Tretie dresy Glasgowu Rangers 2010/11

2010/2011 Škótska Premier League Umbro
Autor: Myso

Po predstavení hlavných dresov v máji a náhradných dresov v júli predstavil škótsky veľkoklub Glasgow Rangers aj tretie dresy pre sezónu 2010/2011. Tím, v ktorom aktuálne pôsobí aj slovenský reprezentant Vladimír Weiss ml. budeme môcť v niektorých stretnutiach vidieť aj v čiernych farbách.

Výrobcom dresov je britská spoločnosť Umbro. Pod véčkovým výstrihom sa na čiernych tričkách nachádza vpravo strieborné logo spoločnosti Umbro a na opačnej strane znak Glasgowu Rangers. Uprostred je logo spoločnosti Tennent’s, ktorá sa v tomto roku stala významným partnerom klubu. Konce rukávov sú červené, podobne ako spodná časť trenírok. Na tých taktiež nájdeme logo spoločnosti Umbro, znak klubu a aj červené písmeno T z loga sponzora. Tričká a trenírky budú doplnené čiernymi štulpňami, ktoré boli predstavené spolu s hlavným dresom v máji.

Rangers vstúpili do novej sezóny škótskej ligy štyrmi víťazstvami a so skóre 9:3 sú na druhom mieste za vedúcim Celticom. V Lige Majstrov sa Glasgowu podarilo uhrať cenný bod na Old Trafforde, kde v prvom kole skupinovej fázy remizovali s domácim Manchestrom United 0:0.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok