Biele dresy Juventusu s logom Balocco

2010/2011 Nike Séria A
Autor: Myso

V pondelok prestavil Juventus Turín svojho nového sponzora, ktorého logo sa bude objavovať na dresoch tohto talianskeho klubu v zápasoch na súperových ihriskách. Partnerom „Starej dámy” sa stal taliansky líder vo výrobe cukroviniek Balocco.

Logo spoločnosti Balocco sa tak objaví na náhradných bielych dresoch s talianskou trikolórou, ktoré hráči Juventusu využívajú v niektorých stretnutiach vonku. Upravené dresy boli oficiálne predstavené v športovom centre Juventusu vo Vinove. Na prezentácií sa zúčastnili generálny riaditeľ klubu J. C. Blanco, zástupcovia firmy Balocco, obranca Giorgio Chiellini a brankár Marco Storari. Pre spoločnosť Balocco je to premiéra v oblasti podpory futbalu. Napriek tomu, že firma pôsobí na trhu už 35 rokov, doteraz nikdy nevstúpila do žiadneho futbalového klubu. Majiteľ nového partnera Juventusu Alberto Balocco na margo spolupráce povedal: „Rozhodli sme sa, že najlepšie bude ak do sveta futbalu vstúpime tým, že sa objavíme na drese Juventusu s trikolórou. Tento dres reprezentuje pocit talianskej spolupatričnosti, ktorá je jednou z vecí, na ktorej nám záleží. Juventus získal milióny fanúšikov na celom svete, ale pochádza z Turína a má rovnaké hodnoty, ako aj my.”

Dresy s logom spoločnosti Balocco budú mať zápasovú premiéru v nedeľu, kedy sa Juventus predstaví na ihrisku Bologne. „Bianconeri” figurujú v prebiehajúcom ročníku talianskej Serie A priebežne na 5. mieste. O dresoch Juventusu pre sezónu 2010/2011 si môžete viac prečítať tu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok