Dresy AFC Sunderland 2011/2012

2011/2012 Premier League Umbro
Autor: Myso

Ako prvý z klubov anglickej Premier League predstavil svoje nové dresy pre budúcu sezónu AFC Sunderland. Klub zo severu Anglicka bude aj v nasledujúcej sezóne obliekať britská spoločnosť Umbro.

Nové dresy predstavili prostredníctvom klubovej stránky hráči Asamoah Gyan, Sulley Muntari a Kieran Richardson. Sunderland zostáva aj pre nasledujúcu sezónu verný tradičným pruhovaným tričkám v červenej a bielej farbe. Véčkový výstrih je čierny podobne ako zakončenia rukávov. Uprostred sa nachádza logo partnera klubu, ktorým je spoločnosť Tombola.

K pruhovaným tričkám budú hráči označovaní ako „čierne mačky“ nosiť čierne trenírky doplnené o biele logo spoločnosti Umbro a červené prvky. Červené štulpne majú dva biele pruhy, medzi ktorými sa nachádza logo britského výrobcu. V nových dresoch sa hráči Sunderlandu predstavia v sobotu 14. mája v stretnutí proti Wolverhamptonu. Do predaja pôjdu dresy dva dni pred spomínaným zápasom.

Sunderland nedosiahol v Premier Leauge zatiaľ výraznejší úspech. Najväčším úspechom klubu je dvojnásobný zisk FA Cupu v rokoch 1937 a 1973. Sunderland Association Football Club, ktorý hráva svoje domáce stretnutia na Štadióne svetla s kapacitou 49 000 divákov, je aktuálne v najvyššej anglickej súťaži na ôsmej priečke, keď v 28 zápasoch nazbieral 38 bodov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok