Dresy Chelsea 2011/2012

2011/2012 Adidas Premier League
Autor: Myso

Londýnska Chelsea dnes oficiálne predstavila nové hlavné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012. Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas.

Dizajnéri spoločnosti Adidas čerpali pri nových dresoch londýnskeho klubu inšpiráciu v 80. rokoch. Práve v tomto období sa na dresoch Chelsea objavili pruhy v dvoch odtieňoch modrej farby.

Najväčšou zmenou prešli rukávy, na ktorých je viditeľný hrubý biely pruh. Na ňom sú umiestnené tri pruhy typické pre nemeckého výrobcu, ktoré sú vôbec po prvý krát na dresoch Chelsea v modrej farbe. Podobný vzhľad ako plecia tričiek majú aj boky modrých trenírok. Modré tričká a trenírky dopĺňajú tradičné biele štulpne, ktoré budú v niektorých stretnutiach nahradené za modré.

Brankári Chelsea budú v budúcej sezóne chytať v svetlých dresoch doplnených o gaštanové prvky.

Hlavným partnerom klubu bude aj v budúcej sezóne spoločnosť Samsung, ktorej logo sa objavuje na hráčskych dresoch v bielej a na brankárskych v gaštanovej farbe.

Pozrite si aj video z fotenia nových dresov:

V nových dresoch sa futbalisti Chelsea predstavia v predposlednom kole aktuálneho ročníka Premier League, v ktorom 14. mája privítajú na vlastnom štadióne Newcastle United. The Blues zatiaľ figurujú po 31 odohraných zápasoch na tretej priečke so ziskom 58 bodov.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok