Náhradné dresy Írska 2011/2012

2011/2012 Reprezentácie Umbro
Autor: Myso

Práve dnes sa začali oficiálne predávať nové náhradné dresy Írskej reprezentácie. Výrobcom dresov je britská spoločnosť Umbro. Zápasovú premiéru by mali absolvovať už záverom mája, kedy sa Írsko predstaví na turnaji štyroch krajín Carling Nations Cup. Čierne dresy nahradia doterajšie náhradné, ktoré boli v bielo-zelenej kombinácií.

Dizajn nových čiernych dresov je zhodný s nedávno prezentovaným dizajnom náhradných dresov Athletica Bilbao. Najvýraznejším prvkom je hrubý zelený pruh, ktorý je umiestnený na hrudi a prechádza na obidva rukávy. Na pruhu je viditeľné biele logo spoločnosti Umbro a zeleno-biely znak Írskej futbalovej asociácie.

K čiernym tričkám budú futbalisti Írska nosiť v zápasoch čierne trenírky a rovnakofarebné štulpne. Ako už bolo spomenuté v článku k dresom Írska zo septembra minulého roka, veľká trojka uprostred je logo reklamného partnera Írskej futbalovej asociácie, ktorým je telekomunikačná spoločnosť Three. Jej logo sa ale bude objavovať len na replikách dresov, v zápasoch bude nahradené číslami futbalistov.

Írsko je našim kvalifikačným súperom v skupine B o postup na EURO 2012. Po piatich odohratých zápasoch je spoločne s našou reprezentáciou a Ruskom na čele skupiny, keď všetky tri krajiny nazbierali zhodne 10 bodov. Domáce stretnutie Slovenska s Írskom sa skončilo zmierlivo 1:1, odveta je na programe 2. septembra 2011.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok