Náhradné dresy Ajaxu Amsterdam 2011/2012

2011/2012 Adidas Eredivisie
Autor: Myso

Jeden z najznámejších holandských klubov Ajax Amsterdam včera prostredníctvom webovej stránky predstavil svoje nové náhradné dresy. V zápasoch proti červeno-bielym súperom budú nastupovať hráči AFC v belaso-modrej kombinácií.

Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas. Na tričkách sú viditeľné pruhy v dvoch odtieňoch belasej farby. Véčkový výstrih je tvorený dvojicou tmavomodrých a jedným bielym prúžkom. Pod výstrihom sa nachádza vpravo logo výrobcu dresov a na opačnej strane znak klubu. Partnerom Ajaxu bude aj v nasledujúcej sezóne poisťovacia spoločnosť Aegon. Konce rukávov sú v zhodnom farebnom prevedení ako výstrih.

K belasým tričkám budú nosiť hráči amsterdamského klubu tmavomodré trenírky s belasými pruhmi po bokoch a belasé štulpne. Na prednej strane štulpní je viditeľný nápis AJAX, na zadnej strane nájdeme logo nemeckej spoločnosti Adidas.

Prezentácia nových dresov je sprevádzaná aj videom, ktoré bolo natočené v pondelok v amsterdamskom Vondelparku:

Ajax patrí medzi trojicu najúspešnejších holandských klubov, keď dokázal domácu Eredivisie vyhrať až 29-krát. Na domácej pôde ešte zaznamenal osemnásť víťazstiev v Pohári KNVB, v Európe sa štyrikrát tešil z víťazstva v Lige Majstrov (1971, 1972, 1973, 1995) a zhodne jeden krát zo zisku Pohára UEFA (1992) a Pohára víťazov pohárov (1987).

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok