Dresy Newcastlu United 2011/2012

2011/2012 Premier League Puma
Autor: Myso

Aktualizované 14.01.2012 – Novým partnerom Virgin Money

Máj nie je len časom lásky a hokejových majstrovstiev sveta, ale aj predstavovania nových futbalových dresov pre budúcu sezónu. Včera sme spoznali nové dresy anglického Newcastlu United.

Výrobcom dresom je podobne ako v minulej sezóne nemecká spoločnosť Puma. „Straky“ nastupujú pravidelne na svoje domáce stretnutia v čierno-bielej kombinácií a nič na tomto fakte sa nemení ani pre sezónu 2011/2012. Oproti súčasným dresom sa znížil počet pruhov, ktoré už nenájdeme na rukávoch.

Pod čiernym okrúhlym výstrihom sa nachádza vpravo zlaté logo spoločnosti Puma a na opačnej strane znak klubu. Partnerom Newcastlu bude aj v budúcej sezóne britská banka Northern Rock. Trenírky futbalistov Newcastle sú čierne, doplnené bielym trojuholníkom na ľavej strane. Na čiernych štulpniach sú viditeľné dva biele pruhy, medzi ktorými je bielou farbou vyšitá skratka klubu NUFC.

Nový dres Newcastlu bude k dispozícií v predaji od 15. mája a okrem klasickej edície vychádza aj v limitovanej edícií so zlatým znakom klubu a nápisom Limited Edition v dolnej časti pravého čierneho pruhu.

Spolu s hráčskymi dresmi boli predstavené aj brankárske. Tie sú v zlatej farbe kombinované s čiernou a bielou. Spoločnosť Puma opäť použila dizajn s nádychom retroštýlu, ktorého prvky boli viditeľné napr. aj pri dresoch Bordeaux k 130. výročiu založenia klubu.

Newcastle United je šesťnásobným víťazom FA Cupu, ktorý naposledy získal v roku 1955. Na európskej scéne sa predstavil v roku 2006, kde si okrem iných mužstiev zmeral sily aj s našim MFK Dubnica v Intertoto Cupe.

Aktualizácia 14.01.2012: Novým partnerom Virgin Money
Od prvého januára došlo k zmene partnera na dresoch Newcastlu United. Finančná spoločnosť Virgin Money odkúpila banku Northern Rock, ktorá bola partnerom “strák” od roku 2003. Spolupráca medzi dvojicou subjektov ale pokračuje aj naďalej a jej výsledkom je aj zmena loga Northern Rock na Virgin Money na aktuálnej trojici dresov Newcastlu.

Klub vychádza v ústrety aj svojim fanúšikom. Prvých 10 000 priaznivcov, ktorí si počas sezóny 2011/2012 zakúpili nové dresy má aktualizáciu loga sponzora zdarma. Hlavné čierno-biele dresy, náhradné oranžové i tretie čierne nájdete so zmeneným logom aj v galérií dresov Premier League pre aktuálnu sezónu.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok