Náhradné dresy Bayeru Leverkusen 2011/2012

2011/2012 Adidas Bundesliga
Autor: Myso

(aktualizované 19.9.2011 – zmena partnera)

Nemecký Bayer Leverkusen dnes prostredníctvom webovej stránky oficiálne predstavil svoje náhradné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012. Výrobcom dresov je nemecká spoločnosť Adidas.

Biele náhradné dresy sú doplnené o červené pruhy. Boky tričiek a hruď sú béžové. Pod výstrihom sa nachádza vpravo červené logo spoločnosti Adidas, naľavo klubový znak a uprostred na béžovej ploche logo partnera klubu, ktorým je konglomerát TelDaFax.

Vo vnútri výstrihu je viditeľný nápis Bayer 04 doplnený o slogan „Wir stehen zu dir“„Stojíme za vami,“ ktorý je súčasťou klubovej hymny. Biele tričká sú doplnené bielymi trenírkami s červenými pruhmi a bielymi štulpňami s vyšitou skratkou klubu.

 

Predstavenie nových náhradných dresov sprevádza aj video od spoločnosti Adidas:

Nové dresy Leverkusenu budú mať premiéru v poslednom kole aktuálneho ročníka Bundesligy, kedy sa hráči Bayeru predstavia na ihrisku Freiburgu. Klubu označovanému v Nemecku ako „Werkself“ patrí aktuálne druhá priečka s trojbodovým náskokom pred tretím Bayernom.

Aktualizácia 19.9.2011: V priebehu leta zmenil Leverkusen hlavného partnera, konglomerát TelDaFax nahradila spoločnosť SunPower:

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok