Dresy Borussie Dortmund 2011/2012

2011/2012 Bundesliga Kappa
Autor: Myso

Nový nemecký majster Borussia Dortmund včera oficiálne predstavil nové dresy pre sezónu 2011/2012. Už sedemnásobný víťaz Bundesligy bude hrávať aj v najbližšom období v dresoch od talianskeho výrobcu Kappa.

Nové dresy sú v tradičných klubových farbách. Najvýraznejším prvkom sú malé čierne štvorce, ktorých veľkosť sa postupne zväčšuje od čierneho véčkového výstrihu smerom do stredu a následne opäť zmenšuje smerom k spodku tričiek. Na hrudi sú štvorce prerušené žltým pruhom, na ktorom je umiestnené logo partnera klubu, ktorým je chemická spoločnosť Evonik.

Nezameniteľné logo spoločnosti Kappa je umiestnené na obidvoch pleciach, nápis potom nájdeme v bielej farbe vpravo pod výstrihom. Zadná strana tričiek je prevažne žltá, štvorčeky sa na nej vyskytujú len v spodnej časti pod nápisom Dortmund. K žltým tričkám budú futbalisti Borussie nosiť čierne trenírky a žlté štulpne, v ktorých vrchnej časti sa nachádzajú čierne pruhy rozdielnej hrúbky.

V nových dresoch sa Borussia predstaví už v zajtrajšom stretnutí proti Frankfurtu. Spolu s hlavnými dresmi boli predstavené aj náhradné čierne, tretie biele a brankárske v troch farebných kombináciách. V priebehu júla by mali byť predstavené aj ďalšie dresy určené pre Ligu majstrov. Nezabudnite, že o všetkých nájdete v budúcnosti informácie na tomto blogu 😉

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok