Náhradné dresy Paríža Saint-Germain 2011/2012

2011/2012 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

Parížsky klub Saint-Germain predstavil počas stredy svoje nové náhradné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012. Klub, ktorý vlani oslavoval 40. výročie svojho založenia, bude aj v najbližšom období obliekať americká spoločnosť Nike.

Nový náhradný dres PSG kombinuje históriu a súčasnosť. Najvýraznejším prvkom bielych tričiek je horizontálny červený pruh, na ktorom nájdeme tmavomodré logo spoločnosti Nike a klubový znak. Červený pruh je z hornej a dolnej strany ohraničený tenšími tmavomodrými pruhmi. Partnerom klubu naďalej zostáva letecká spoločnosť Fly Emirates.

Na zadnej strane tričiek nájdeme pod výstrihom červenou farbou vyšitú skratku klubu PSG. Biele trenírky majú v prednej časti umiestnené logo výrobcu dresov a klubový znak. V dolnej časti trenírok nájdeme na zadnej strane dva horizontálne červené pruhy. Biele štulpne majú v prednej časti tmavomodré logo spoločnosti Nike ohraničené dvojicou červených pruhov.

PSG sa po roku vracia ku svojej tradičnej náhradnej farbe dresov. V sezóne 2010/2011 klub hrával v netradičných červených dresoch, ktoré nosil len krátke obdobie po svojom vzniku v roku 1970. V najbližších týždňoch by mali byť predstavené aj nové hlavné dresy, ktoré budú tradične v tmavomodrej farbe s výrazným červeným vertikálnym pruhom.

Parížsky klub je pred posledným kolom francúzskej Ligue 1 na štvrtom mieste so stratou dvoch bodov na tretí Olympique Lyon. Dvojnásobný víťaz francúzskej ligy sa naposledy tešil zo zisku majstrovského titulu v roku 1994.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok