Náhradné a brankárske dresy PSV Eindhoven 2011/2012

2011/2012 Eredivisie Nike
Autor: Myso

Svoje nové náhradné dresy pre budúcu sezónu 2011/2012 dnes predstavil holandský PSV Eindhoven. Víťaz Európskeho pohára majstrov z roku 1988 bude v niektorých zápasoch hrávať v belaso-čiernej kombinácií.

Dizajn nového dresu bol inšpirovaný nápadmi od fanúšikov PSV, ktoré konzultovali s predstaviteľmi spoločnosti Nike. Americký výrobca zostal aj pri náhradnom drese eindhovenského klubu pri populárnom šachovnicovom vzore. Ten je doplnený čiernymi rukávmi s tenkými pruhmi, ktoré sú tvorené červenými a bielymi štvorčekmi.

Pod okrúhlym výstrihom nájdeme vpravo biele logo spoločnosti Nike a na opačnej strane klubový znak. Na hrudi je umiestnené biele logo spoločnosti Philips, ktorá je vlastníkom klubu. Belaso-čierne tričká dopĺňajú čierne trenírky s belasými pruhmi na zadnej časti a belasé štulpne s bielymi logami spoločnosti Nike.

Nové dresy si môžu fanúšikovia objednať prostredníctvom oficiálneho internetového obchodu klubu. Spolu s hráčskymi dresmi bola predstavená aj trojica brankárskych. Švédsky gólman Anders Isaksson, či jeho náhradníci si v budúcej sezóne zachytajú v modrom, žltom alebo čiernom. PSV Eindhoven bude ako svoje hlavné dresy aj naďalej používať tie z predchádzajúcej sezóny, o ktorých ste sa na Svete dresov mohli dočítať takto pred rokom.

 

PSV Eindhoven skončil druhú sezónu po sebe na bronzovej priečke najvyššej holandskej súťaže. Eredivisie dokázal vyhrať spolu 21-krát (naposledy v roku 2008), na domácej scéne ešte zaznamenal osem víťazstiev v národnom pohári a rovnaký počet triumfov má na konte aj v Pohári Johana Cruyffa.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok