Dresy VfB Stuttgart 2011/2012

2011/2012 Bundesliga Puma
Autor: Myso

Nemecký futbalový klub VfB Stuttgart predstavil začiatkom týždňa svoje nové hlavné dresy pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. Dvanásty tím uplynulého ročníka Bundesligy bude aj v ďalšom období obliekať domáca spoločnosť Puma.

Dizajnéri nemeckej spoločnosti zvolili pre nové dresy Stuttgartu tradičný dizajn s výrazným červeným pruhom uprostred. Vo vnútri pruhu sa nachádza biely nápis GAZI, čo je produkt nemeckej potravinárskej spoločnosti Garmo, ktorá je partnerom klubu. Červená sa na bielych tričkách Stuttgartu vyskytuje aj na okrúhlom výstrihu a zakončeniach rukávov.

K bielym tričkám budú nosiť futbalisti Stuttgartu tradičné biele trenírky, ktoré sú doplnené červeným trojuholníkom na ľavej strane. Na opačnej strane potom nájdeme klubový znak doplnený o zlatú hviezdičku, ktorá symbolizuje päť víťazstiev v nemeckej Bundeslige. Tričko a trenírky sú doplnené bielymi štulpňami s červenými nápismi VfB.

 

VfB Stuttgart okrem spomínaných piatich víťazstiev v najvyššej nemeckej súťaži dokázal triumfovať aj trikrát v domácom pohári (1954, 1958, 1997). Alternatívou k novým predstaveným dresom budú náhradné a tretie dresy, v ktorých červeno-bieli hrávali už aj v minulej sezóne a môžete sa o nich dočítať v tomto článku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok