Dresy Ekvádora 2011/2012

2011/2012 Copa América 2011 Marathon
Autor: Myso

Už tento piatok sa v Argentíne začínajú majstrovstvá Južnej Ameriky známe aj ako Copa América. Jedným z posledných tímov, ktorý predstavil svoje nové dresy pre toto podujatie, je Ekvádor.

Výrobcom dresov je spoločnosť Marathon, ktorá je dodávateľom výstroja pre ekvádorskú reprezentáciu už niekoľko rokov. Dresy sú v tradičných národných farbách. Na žltých tričkách zaujme najmä žlto-modro-červená trikolóra, ktorá je umiestnená pod výstrihom a v jej strede sa nachádza biele logo výrobcu dresov. Pod trikolórou je viditeľný znak Ekvádorskej futbalovej federácie doplnený o modrý nápis Ecuador. K žltým tričkám budú nosiť ekvádorskí futbalisti modré trenírky a červené štulpne.

Náhradné dresy Ekvádora majú rovnaký dizajn, no dominuje na nich modrá farba, ktorú na pleciach dopĺňa biela. Pod výstrihom opäť nájdeme trikolóru v národných farbách, uprostred ktorej je biele logo výrobcu. Znak Ekvádorskej futbalovej federácie je doplnený tento krát bielym nápisom Ecuador. K modrým tričkám budú nosiť futbalisti Ekvádora vo väčšine stretnutí žlté trenírky a modré štulpne.

Predstavovanie nových ekvádorských dresov sprevádzala veľká šou, na ktorej bolo predstavené aj ďalšie športové oblečenie od spoločnosti Marathon. Ako to na prezentácií vyzeralo si môžete pozrieť na nasledujúcich fotkách a videu:

Najväčším úspechom ekvádorskej reprezentácie na juhoamerických majstrovstvách je štvrté miesto z roku 1959. Na Ekvádor čaká tento rok v Argentíne v základnej skupine trojica Brazília, Paraguaj a Venezuela.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok