Dresy Atlética Madrid 2011/2012

2011/2012 Nike Primera Division
Autor: Myso

Španielske Atlético Madrid predstavilo v priebehu pondelka svoje nové hlavné a náhradné dresy pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. Klub bude naďalej hrávať v dresoch americkej spoločnosti Nike.

Rok 2011 je už stým rokom, v ktorom nastupujú hráči Atlética v červeno-bielych dresoch a práve túto udalosť sa rozhodli dizajnéri spoločnosti Nike prezentovať na novom oblečení španielskeho klubu. Dizajn dresov nesie prvky symbolizujúce storočie červeno-bielych farieb a predstavuje klubovú históriu. Vo vnútornej časti tričiek je v oblasti výstrihu vyšitý biely nápis „100 anos de orgullo rojiblanco“„100 rokov červeno-bielej hrdosti.“

Ďalší nápis sa nachádza z vnútornej strany tričiek na mieste klubového znaku. Španielske „Un sentimiento, una pasión, un orgullo“ znamená pocit, vášeň a hrdosť, s ktorými by mali nosiť nové dresy hráči Atlética. Zaujímavosťou na nových dresoch sú tenké modré prúžky, ktoré sa nachádzajú na rozhraní každej dvojice červeného a bieleho pruhu.

K pruhovaným tričkám budú nosiť futbalisti Atlética tradičné modré trenírky, na ktorých nájdeme na jednej strane klubový znak a na opačnej biele logo spoločnosti Nike. Červené štulpne majú vo vrchnej časti výrazný biely pruh. Na ich zadnej strane sú vyobrazené biele písmená ACM symbolizujúce skratku klubu, ktorý prvých osem rokov od svojho vzniku nastupoval na stretnutia výhradne v modro-bielej kombinácií.

Náhradné dresy pre novú sezónu sú tmavomodré. Na prednej strane tričiek sa nachádzajú horizontálne prúžky v bledšej modrej farbe, ktorých hrúbka sa postupne od výstrihu smerom nižšie zväčšuje. Jeden z prúžkov je v červenej farbe a nachádza sa tesne pod bielym logom spoločnosti Nike a klubovým znakom. Tmavomodré tričká dopĺňajú tmavomodré trenírky a tmavomodré štulpne doplnené tenkým červeným prúžkom a bielym nápisom ACM.

Atlético Madrid zatiaľ nepodpísalo zmluvu so žiadnou spoločnosťou, ktorej logo by sa objavilo na prednej strane dresov. Jediným partnerom tak zostáva spoločnosť Kyocera, ktorej reklama je umiestnená na zadnej strane tričiek pod číslami hráčov. Druhý najznámejší madridský klub skončil v minulej sezóne španielskej Primera Division na siedmom mieste.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok