Hlavné dresy FC Fulham 2011/2012

2011/2012 Kappa Premier League
Autor: Myso

Ďalším z tímov anglickej Premier Leauge, ktorý predstavil svoje nové dresy pre budúcu sezónu 2011/2012 je FC Fulham. Londýnčanov bude obliekať talianska spoločnosť Kappa.

Nové hlavné dresy Fulhamu sú tradične biele doplnené o čierne pruhy po bokoch. Pod okrúhlym výstrihom sa nachádza v pravej časti čierny nápis Kappa a na opačnej strane klubový znak. Partnerom klubu je finančná spoločnosť FxPro, ktorej červené logo je umiestnené na hrudi. Na pleciach sú viditeľné logá talianskeho výrobcu.

K bielym tričkám budú nosiť futbalisti Fulhamu biele trenírky, doplnené o čierne pruhy. V ich spodnej časti je umiestnené biele logo výrobcu dresov, hneď vedľa nápisu Kappa, resp. klubového znaku. Biele štulpne majú vo vrchnej časti výrazný čierny pruh, pod ktorým sa nachádza čierne logo talianskeho výrobcu.

Brankári Fulhamu budú chytať v modrých farbách. Modré tričká majú na rukávoch zlaté logá spoločnosti Kappa. V prednej časti sa nachádza biely nápis výrobcu dresov, klubový znak a logo partnera klubu v bielej farbe. Modré trenírky sú doplnené na boku bielym znakom Kappa, modré štulpne pre zmenu žltým.

Nové hlavné dresy Fulhamu budú v predaji od 21. júla, no je ich možné už predobjednať prostredníctvom e-shopu na oficiálnej klubovej stránke. Náhradné dresy predstavil londýnsky klub ešte v priebehu mája a môžete sa o nich viac dočítať v tomto článku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok