Náhradné dresy Aston Villy 2011/2012

2011/2012 Nike Premier League
Autor: Myso

V závere júna predstavila svoje nové náhradné dresy aj anglická Aston Villa. Klub z Birminghamu bude hrávať v blížiacej sa sezóne 2011/2012 v oblečení od americkej spoločnosti Nike.

Na tričkách bol použitý populárny šachovnicový vzor, ktorý k Aston Ville patrí podobne ako k reprezentácií Chorvátska. Bledošedé štvorce kompletne pokrývajú biele tričká. Pod bordovým výstrihom sa nachádza bordové logo spoločnosti Nike a na opačnej strane klubový znak Aston Villy.

Partnerom klubu bude v budúcej sezóne sieť kasín Genting. Keďže ku kasínam patria hazardné hry, logo partnera sa neobjaví na dresoch v detských veľkostiach. Biele tričká sú doplnené bordovými trenírkami a bielymi štulpňami. Tie majú vo vrchnej časti umiestnený bordový pruh doplnený o tenký bledomodrý prúžok.

Aston Villa je sedemnásobným víťazom druhej najvyššej anglickej súťaže. Klub získal sedemkrát aj prestížny FA Cup, no víťazstvá sa datujú už do ďalekej minulosti, keď prvé tri trofeje vybojovali hráči Birminghamu ešte v 19. storočí a naposledy sa zo zisku najstaršej klubovej trofeje tešili v roku 1957.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok