Náhradné a tretie dresy AC Miláno 2011/2012

2011/2012 Adidas Séria A
Autor: Myso

V posledný júnový deň predstavil úradujúci taliansky majster AC Miláno svoje nové náhradné a tretie dresy pre blížiacu sa sezónu 2011/2012. O prezentáciu sa postarali opory klubu Zlatan Ibrahimovič, Mark van Bommel, Pato a Robinho.

Na tradičnom bielom náhradnom drese tento rok zaujme najmä dvojica vertikálnych pruhov v červenej a čiernej farbe, na ktorých je umiestnený klubový znak doplnený zlatou hviezdičkou. Oproti znaku sa nachádza červené logo spoločnosti Adidas a uprostred partner milánskeho klubu, ktorým je letecká spoločnosť Fly Emirates.

Tri pruhy na rukávoch typické pre nemeckého výrobcu dresov sú v tradičnej farebnej kombinácií, keď je medzi dvojicou červených pruhov umiestnený jeden čierny. Rovnakú farebnú kombináciu nájdeme aj na bielych trenírkach, ktoré majú v prednej časti umiestnený znak talianskeho klubu a na zadnej časti červené logo spoločnosti Adidas.

Na dresoch “Rossoneri” sa tento ročník vyskytuje výrazne viac zelenej farby ako tomu bolo v minulosti. Taliansky veľkoklub takto prezentuje jednu z národných farieb krajiny a dopĺňa tak zeleno-bielo-červený znak umiestnený pod výstrihom, ktorý má na svojom drese umiestnený vždy aktuálny taliansky majster.

Tretie dresy AC Miláno sú čierne doplnené o národné farby Talianska a zlatú. Okrem zlatého loga nemeckého výrobcu je do zlatej kompletne prevedený aj klubový znak a nápis Associazione Calcio Milan, ktorý predstavuje plný názov klubu a je umiestnený vzadu pod výstrihom nad prúžkom pozostávajúcim zo štvorčekov v talianskych národných farbách.

Čierne dresy sú špecifické aj malým čiernym golierikom. Trojica pruhov, ktorou je charakteristická spoločnosť Adidas, je tento krát v červenej farbe. Uprostred tričiek vyniká biele logo partnera klubu Fly Emirates, nad ktorým je umiestnený zeleno-bielo-červený pruh. Ten sa v tenšom prevedení nachádza aj na čiernych trenírkach.

K čiernym tričkám a trenírkam budú nosiť futbalisti AC Miláno vo väčšine zápasov čierne štulpne doplnené o tri prúžky v červenej farbe. Na ich prednej strane je umiestnené červené logo nemeckej spoločnosti Adidas a na zadnej strane je to nápis „AC Milan“. Čierne štulpne by mali byť aj súčasťou hlavných dresov, ktoré vám Svet dresov predstavil začiatkom mája.

AC Miláno je po úspešnej minulej sezóne už 18-násobným majstrom krajiny, keď svoj prvý titul získal už v roku 1901, čo bolo len dva roky po vzniku klubu. Nové náhradné a tretie dresy by mali mať zápasové premiéry v priebehu júla, kedy si AC v rámci prípravy na novú sezónu zmeria sily s Bayernom Mníchov, Malmöm FF a Juventusom Turín.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok