Hlavné dresy Paríža Saint-Germain 2011/2012

2011/2012 Ligue 1 Nike
Autor: Myso

Na prvý deň siedmeho mesiaca v roku si nechal prezentáciu svojich nových hlavných dresov aj parížsky Saint-Germain. Klub z hlavného mesta Francúzska sa po roku vracia k tradičným tmavomodrým dresom s výrazným červeným pruhom na tričkách.

Okolie hrubého červeného pruhu tvoria tenšie biele pruhy. Pod bielym výstrihom sa uprostred nachádza klubový znak PSG, pod ktorým nájdeme logo výrobcu dresov, ktorým je americká spoločnosť Nike. V strede je červený pruh prerušený modrou plochou, na ktorej je umiestnené logo partnera klubu, ktorým je letecká spoločnosť Fly Emirates.

Zadná strana tričiek je v jednej farbe. Vo vrchnej časti sa pod bielym výstrihom nachádza červený nápis PSG. K tmavomodrým tričkám budú nosiť hráči parížskeho klubu tmavomodré trenírky doplnené na jednej strane o klubový znak a na opačnej o biele logo spoločnosti Nike. Tmavomodré štulpne sú doplnené dvojicou červených prúžkov.

 

Paríž Saint-Germain obsadil v minulej sezóne najvyššej francúzskej súťaže štvrtú priečku, vďaka čomu sa predstaví v Európskej lige UEFA. Náhradné biele dresy boli predstavené v priebehu mája a viac o nich nájdete v tomto článku.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok