Náhradné dresy Paraguaja 2011/2012

2011/2012 Adidas Copa América 2011
Autor: Myso

Juhoamerický šampionát Copa América má pred sebou už len záverečné dva zápasy, v ktorých sa rozhodne o poradí na prvých štyroch miestach. Vo finále si zahrajú aj futbalisti Paraguaja, ktorých náhradné dresy vám Svet dresov predstavuje v tomto článku.

Pre náhradné dresy bola opäť zvolená biela farba, podobne ako na vlaňajších Majstrovstvách sveta v Afrike. Najvýraznejším prvkom tričiek je trikolóra v národných farbách, ktorá je v strede prerušená bielym kruhom, uprostred ktorého nájdeme zlatú hviezdu. Podobný dizajn má práve znak Paraguajskej futbalovej asociácie, ktorý tak poslúžil ako inšpirácia pre nemeckých dizajnérov spoločnosti Adidas.

Zaujímavým prvkom na tričkách je aj obrázok leva na zadnej strane bieleho okrúhleho výstrihu. Lev sa nachádza na zadnej strane paraguajskej vlajky spoločne s heslami „právo a spravodlivosť,“ ktorých dodržiavanie má strážiť. Biele tričká budú futbalisti Paraguaja kombinovať s bielymi, prípadne modrými trenírkami a štulpňami, doplnenými tradičnými tromi pruhmi, ktoré sú charakteristické pre spoločnosť Adidas.

Paraguaj odohral celý turnaj Copa América vo svojich hlavných dresoch, o ktorých ste sa mohli na týchto stránkach dočítať ešte v januári. Premiéra náhradných dresov „Los Guaraníes” sa tak očakáva až v kvalifikácií na MS 2014.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok