Dresy Olympique Marseille pre európske poháre 2011/2012

2011/2012 Adidas Liga majstrov
Autor: Myso

Aktuálny vicemajster francúzskej najvyššej súťaže Olympique Marseille predstavil v závere júla svoje tretie dresy pre aktuálnu sezónu 2011/2012. Hráči OM ich budú používať v zápasoch európskych pohárov.

Pre dresy bola zvolená oranžová farba, ktorú používali priaznivci Marseille v 80. rokoch pri prejavoch nesúhlasu s intoleranciou. Predná časť tričiek je pokrytá belasými a tmavomodrými prúžkami v rôznych kombináciách a hrúbkach. Na najhrubšom tmavomodrom pruhu je umiestnené belasé logo spoločnosti Adidas a klubový znak.

Kombinácia tmavomodrých a belasých pruhov je prerušená na hrudi. Priestor je vyplnený bielym logom partnera klubu, ktorým je stávková spoločnosť Betclic. Tradičná trojica pruhov charakteristická pre nemeckého výrobcu je na tričkách i trenírkach v belasej farbe. Zadná strana tričiek je jednofarebná.

Oranžové tričká a trenírky dopĺňajú oranžové štulpne. Vrchnú časť tvorí tmavomodrý pruh doplnený trojicou oranžových prúžkov. Zvyšok štulpní je pokrytý šiestimi prúžkami v belasej a tmavomodrej farbe. V prednej časti sa nachádza belasý nápis OM, na strane lýtok logo nemeckej spoločnosti Adidas.

Olympique Marseille sa vďaka umiestneniu na druhom mieste francúzskej ligy priamo kvalifikoval do skupinovej fázy Ligy Majstrov. Tretie oranžové dresy dopĺňajú biele a belasé, ktoré boli predstavené v priebehu mája.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok