Hlavné dresy Walesu 2011/2012

2011/2012 Reprezentácie Umbro
Autor: Myso

Už o týždeň sa opäť rozbehne kvalifikácia o postup na záverečný turnaj EURO 2012. Účinkujú v nej aj reprezentanti Walesu, ktorí sa v piatok 2. septembra v zápase proti Čiernej Hore predstavia v nových dresoch od britskej spoločnosti Umbro.

Dresy boli predstavené 10. augusta, v deň priateľského stretnutia medzi Walesom a Austráliou. O prezentáciu sa prostredníctvom oficiálnej stránky waleskej futbalovej asociácie postarali reprezentanti Aaron Ramsey a Chris Gunter. Dresy sú tradične červené, doplnené o biele prvky. Na tričkách zaujme hlavne biely výstrih, ktorý je rovnaký ako v prípade nedávno prezentovaných dresov španielskeho Athletica Bilbao.

Pod bielym výstrihom sa nachádza vpravo logo britského výrobcu doplnené na protiľahlej strane znakom Waleskej futbalovej asociácie. Tomu dominuje červený drak, od ktorého je odvodená aj prezývka reprezentačného tímu. Červené tričká dopĺňajú červené trenírky s bielym logom Umbro a červené štulpne, na ktorých je logo výrobcu dresov pre zmenu zlaté.

Walesu sa zatiaľ v prebiehajúcej kvalifikácií vôbec nedarí,keď v štyroch zápasoch strelil len jediný gól a nedokázal získať ani bod. Zverenci trénera Garyho Speeda tak s veľkou pravdepodobnosťou nenapodobnia rok 1976, kedy zatiaľ jediný krát uspeli v kvalifikácií o postup na majstrovstvá Európy.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok