Dresy Borussie Dortmund pre Ligu majstrov 2011/2012

2011/2012 Kappa Liga majstrov
Autor: Myso

Už o desať dní odštartuje skupinová fáza prestížnej Ligy majstrov. Po ôsmich rokoch sa v nej predstavia aj hráči Borussie Dortmund. Nemecký klub pri tejto príležitosti predstavil nové dresy určené pre európske poháre.

Výrobcom dresov je talianska spoločnosť  Kappa. Na tričkách sa nachádza výrazný čierny véčkový výstrih, pod ktorým nájdeme biely nápis talianskeho výrobcu a klubový znak Borussie doplnený o zlatú hviezdičku za víťazstvo v Lige majstrov z roku 1997. Najvýraznejším prvkom sú prúžky, ktoré sa tiahnu od výstrihu smerom k pravému plecu a neskôr sa stáčajú do ľavej spodnej časti tričiek. Dvanásť čiernych a jedenásť vnútorných žltých prúžkov symbolizujú aktuálnu sezónu 11/12.

Partnerom klubu zostáva aj na dresoch pre Ligu majstrov chemická spoločnosť Evonik. K žltým tričkám budú nosiť futbalisti Dortmundu čierne trenírky a žlté štulpne, ktoré už boli predstavené počas prezentácie bundesligových dresov v priebehu mája. Čierne trenírky majú na obidvoch stranách výrazné žlté logá talianskej spločnosti Kappa, žlté štulpne sú vo vrchnej časti doplnené čiernymi prúžkami rôznej hrúbky.

Borussia Dortmund sa predstaví v skupine F spoločne s anglickým Arsenalom, francúzskym Marseille a gréckym Olympiakosom Pireus. Úvodný zápas odohrá nemecký tím 13. septembra na domácom štadióne proti londýnskym “Gunners.”

1 komentár k “Dresy Borussie Dortmund pre Ligu majstrov 2011/2012

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok