Tretie dresy Realu Madrid 2011/2012

2011/2012 Adidas Liga majstrov Primera Division
Autor: Myso

V dnešný deň sa začal ďalší ročník prestížnej Ligy majstrov. O víťazstvo v tejto súťaži bude bojovať aj španielsky Real Madrid, ktorý sa predstaví v skupine D spoločne s francúzskym Olympique Lyon, holandským Ajaxom Amsterdam a chorvátskym Dinamom Záhreb. “Los Merengues” pri príležitosti začiatku skupinovej fázy prestížnej súťaže predstavili aj nové červené dresy.

Dresy budú používané ako náhradné v Lige majstrov a ako tretie v domácej súťaži Primera Division. Dizajnéri nemeckého výrobcu zvolili pre Real veľmi netradičnú červenú farbu. Nové oblečenie španielskeho veľkoklubu má veľmi jednoduchý dizajn, keď jediným výraznejším prvkom sú na dresoch tri biele pruhy charakteristické pre spoločnosť Adidas.

Partnerom Realu zostáva aj na tretích dresoch stávková spoločnosť Bwin. Na zadnej strane tričiek nájdeme pod výstrihom biely nápis Real Madrid. Pravý rukáv hráčov kráľovského veľkoklubu bude zdobiť v zápasoch Ligy majstrov logo tejto súťaže, na ľavom sa potom nachádza modré logo s “ušatou” trofejou doplnenou číslovkou 9, ktorá symbolizuje počet triumfov.

Posledný krát vyhral “biely balet” Ligu majstrov v roku 2002. V minulom ročníku v súťaži skončil v semifinále, kde nestačil na svojho odvekého rivala FC Barcelona. Hlavné biele a náhradné čierne dresy vám Svet dresov predstavil už skôr, viac o nich si môžete prečítať kliknutím na príslušné odkazy.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok