Dresy Olympiakosu Pireus 2011/2012

2011/2012 Liga majstrov Puma
Autor: Myso

Hracie dni skupinovej fázy Ligy majstrov patria na týchto stránkach dresom tímov, ktoré hrajú v tejto prestížnej európskej súťaži. Jedným z nich je aj grécky Olympiakos Pireus, ktorý oblieka nemecká spoločnosť Puma. Minulosezónny víťaz gréckej superligy má k dispozícií trojicu dresov pre sezónu 2011/2012, o všetkých nájdete informácie v tomto článku.

Hlavné dresy Olympiakosu plne korešpondujú s klubovými farbami, ktorými sú biela a červená. Na pruhovaných dresoch sú viditeľné aj zlaté prvky – logo spoločnosti Puma umiestnené pod bielymi výstrihom i na obidvoch rukávoch a trojica zlatých hviezdičiek, ktorá dopĺňa klubový znak. K pruhovaným tričkám nosia hráči gréckeho klubu červené trenírky s bielym trojuholníkom umiestneným v ich ľavej časti a červené štulpne s bielymi prúžkami.

Náhradné dresy Olympiakosu sú biele, s dvojicou výrazných šikmých červených pruhov. Pre zaujímavosť, rovnaký dizajn majú aj čierne dresy Newcastlu United. Logá spoločnosti Puma sú na bielych dresoch Pirea v čiernej farbe. Partnerom klubu je na všetkých dresoch určených pre Ligu majstrov grécka stávková spoločnosť. Biele tričká sú doplnené rovnakými trenírkami a štulpňami ako v prípade hlavných dresov, sú na nich ale navzájom vymenené farby.

Proti červeno-bielym súperom nastupujú futbalisti úradujúceho gréckeho majstra v modrých dresoch s dizajnovým označením King. Podobné dresy, no v inej farebnej kombinácií, nosili v minulej sezóne hráči anglického Tottenhamu Hotspur. Futbalisti Olympiakosu robia v gréckej lige na modrých dresoch reklamu webovej stránke goodchannel.gr. Dresy ste mali možnosť vidieť v akcii 28. septembra, kedy Olympiakos prehral na štadióne londýnskeho Arsenalu 1:2.

FC Olympiakos je 38-násobným víťazom gréckej ligy, keď svoj prvý titul získal už v roku 1931. Na domácej scéne sa klubu darí aj v Gréckom pohári, ktorý získali červeno-bieli celkovo 24-krát. Okrem spomínaného Arsenalu Londýn sú súpermi gréckeho tímu v skupine F nemecká Borussia Dortmund a francúzsky Olympique Marseille.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok