Dresy KRC Genk 2011/2012

2011/2012 Liga majstrov Nike
Autor: Myso

Svoju púť v najprestížnejšej európskej súťaži dnes ukončí belgický majster Racing Genk. Tomu sa podarilo v piatich stretnutiach E skupiny získať len dva body za domáce remízy s Valenciou a Chelsea, čo ho už pred dnešným večerným stretnutím s Leverkusenom odsunulo na poslednú priečku tabuľky.

Trojnásobného belgického šampióna oblieka americká spoločnosť Nike. Tá klubu dodala dresy s dizajnovým označením Trophy, charakteristické výraznými pruhmi na začiatku rukávov. Hlavné sú v modro-bielej kombinácií a zverenci holandského trénera Maria Beena ich dopĺňajú modrými trenírkami a bielymi, prípadne modrými štulpňami.

Náhradné dresy kombinujú ružovú a čiernu farbu. Partnerom úradujúceho belgického šampióna je domáca telekomunikačná spoločnosť Euphony, ktorej logo sa objavuje na hrudi hráčov v belgickej súťaži i Lige majstrov. V domácej lige zdobia dresy futbalistov KRC aj logá ďalších klubových partnerov.

K.R.C. Genk získal predchádzajúce dva tituly v rokoch 1999 a 2002. Blízko k titulu mal aj v sezónach 1997/1998 a 2006/2007, kedy sa stal belgickým vicemajstrom. Trojnásobný víťaz Belgického pohára sa v aktuálnej sezóne do Ligy majstrov prebojoval z 3. predkola, keď dokázal vyradiť najskôr Partizán Belehrad a neskôr v play-off aj Maccabi Haifa.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok