Slečny: Výber z Írska

Slečny
Autor: Myso

Po vyše dvoch mesiacoch dnes pribúda ďalší príspevok do rubriky Slečny. Tento krát sa nejedná o fotky z jednej akcie, ale o výber sympatických modeliek, ktoré majú čo to spoločné s írskym futbalom. Na úvodnej fotografii predvádza neznáma slečna nové dresy írskeho majstra Shamrock Rovers, ktoré len pred niekoľkými dňami uviedla britská spoločnosť Umbro a futbalisti 17-násobného írskeho majstra ich budú obliekať v sezóne 2012/2013.

Na ďalšej sérií fotiek vidno kvarteto slečien, ktoré sa postarali o prezentáciu írskych reprezentačných dresov – hlavných zelených z poslednej kvalifikácie i súčasného obdobia, náhradných bielych i špeciálnych ružových, ktoré boli venované boju proti rakovine. Fotografie vznikli aj vďaka reklamnej kampani telekomunikačnej spoločnosti Three, ktorá sa v predchádzajúcom období stala hlavným partnerom írskeho národného tímu. Dresy predvádzala aj známa írska modelka Georgia Salpa, ktorú môžete nájsť na viacerých fotkách (nielen vo futbalových dresoch) na stránkach Sportslife.com.

Posledné tri fotky vznikli ešte v roku 2009 a taktiež súvisia s kampaňou podporujúcou boj proti rakovine. V sezóne 2009/2010 nastúpili v zápasoch írskej ligy v špeciálnych ružových dresoch hráči Shamrocku Rovers a FC Bohemians. Dizajn ružovo-čiernych dresov bol v obidvoch prípadoch zhodný, navzájom sa líšili len reklamnými partnermi a klubovými znakmi.

Publikované 10. decembra 2011 a zaradené do
Slečny

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok