Hlavné dresy Japonska 2012/2013

2012/2013 Adidas Reprezentácie
Autor: Myso

Nemecká spoločnosť Adidas včera predstavila nové dresy japonskej reprezentácie, ktoré budú “modrí samuraji” využívať v nadchádzajúcej kvalifikácií o postup na MS 2014 do Brazílie. Futbalisti z krajiny vychádzajúceho slnka v nej budú chcieť nadviazať na úspešné kvalifikácie z predchádzajúceho obdobia, ktoré tímu priniesli štyri účasti na záverečnom turnaji majstrovstiev sveta.

O prezentáciu nových dresov sa postarali opory národného tímu, ktoré môžete poznať z pôsobenia na európskych trávnikoch. Nové oblečenie Japoncov mali okrem iných na sebe Yuto Nagatomo (Inter Miláno), Atsuto Uchida (Schalke 04), či Shinji Kagawa (Borussia Dortmund).

Pre nové dresy bol zvolený tmavší odtieň modrej farby ako v minulosti. Tradičnú kráľovskú modrú ale nájdeme naďalej na pleciach tričiek i bokoch trenírok. Výrazným prvkom je zvislý červený pruh, ktorý rozdeľuje prednú stranu tričiek na dve časti – na ľavej nájdeme znak JFA spolu s japonskou vlajkou, pravú časť vypĺňa biele logo spoločnosti Adidas.

Novinkou je aj farba trenírok, ktoré už nie sú biele ale tmavomodré, v rovnakom odtieni ako tričká a štulpne. Ich pravú stranu vypĺňa znak JFA, modré štulpne majú v prednej časti červený prúžok, po bokoch sú potom umiestnené japonská vlajka a logo nemeckého výrobcu.

Nové dresy japonskej reprezentácie budú mať premiéru 24. februára v priateľskom stretnutí proti Islandu. Pre samotných hráčov i fanúšikov budú k dispozícií v dvoch verziách – Adidas TechFit a Adidas ClimaCool.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok