Hlavné dresy Uruguaja 2012/2013

2012/2013 Puma Reprezentácie
Autor: Myso

Okrem európskych reprezentácii predstavila v závere roka nemecká spoločnosť Puma aj dresy Uruguaja. Semifinalista posledných majstrovstiev sveta a úradujúci juhoamerický šampión sa bude aj naďalej predstavovať vo väčšine zápasov v belasom.

Nové dresy majú podobný dizajn ako nedávno predstavené švajčiarske. Prednú i zadnú časť tričiek pokrývajú tenké zvislé prúžky, konce rukávov ako aj okrúhly výstrih sú biele. Logo nemeckého výrobcu je umiestnené uprostred a rovnako nechýba ani na obidvoch rukávoch.

Najzaujímavejším prvkom, ktorý zároveň reprezentuje národnú identitu krajiny je slnko umiestnené pod pravým plecom. Na zadnej strane tričiek sa pod výstrihom nachádza biely nápis Uruguay. K belasým tričkám budú nosiť “Los Charrúas” čierne, prípadne biele trenírky a štuplne.

Nové dresy využijú reprezentanti Uruguaja najmä v prebiehajúcej kvalifikácií o postup na MS 2014 do Brazílie. V deväťčlennej skupine patrí zverencom trénera Óscara Tabáreza po troch odohraných stretnutiach prvá priečka, o skóre pred Argentínou a Venezuelou.

Pridaj komentár

Naspäť na začiatok